Prima ediție a Cupei Laura Rus la Fotbal Feminin a fost un „Real” succes


cldmrs51

Bocșeanca Laura Rus, sportiva cu care se mândrește tot orașul, a organizat sâmbătă 17 decembrie cupa care îi poartă numele la fotbal feminin dedicată sportivelor cu vârste mai mici de 15 ani. În deschidere Lala împreună cu prietenele ei au disputat un meci demonstrativ în compania senioarelor de la echipa CFR Timișoara.

La startul competiției s-au alineat un număr de patru echipe, două din Reșița, una din Timișoara și una din Craiova. Partidele s-au desfășurat pe durata a două reprize a câte 15 minute, cu pauză de 5 minute între cele două reprize. Meciurile au fost foarte disputate, chiar în prima partidă departajarea s-a făcut după loviturile de la 7 metri.

Iată și rezultatele primei ediții a Cupei Laura Rus, care a fost un succes:

CFR Timișoara – Banat Girls Reșița I  5-4 (1-1)

Real Craiova – Banat Girls Reșița II  4-2

Finala mică

Banat Girls Reșița I – Banat Girls Reșița II  3-6

Finala mare

Real Craiova – CFR Timișoara  3-2

Așadar după două partide foarte bune, echipa din Craiova și-a adjudecat trofeul și a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, urmată de echipa a doua a formației Banat Girls Reșița. Pe locul trei s-a clasat formația din Timișoara, CFR, iar ultimele dar nu cele din urmă a fost Banat Girls Reșița I.

În cadrul festivității de premiere au fost acordate cupe diplome și medalii, dar și câteva premii speciale, după cum urmează: Cel mai bun portar Raluca Rotaru (CFR Timișoara); Cea mai tehnică jucătoare Roberta Dinulescu (Real Craiova); Cea mai tânără jucătoare Ariana Popuța (CFR Timișoara); Golgheterul competiției Denisa Burdan (Banat Girls Reșița)

Alături de cea care a dat numele competiției, Laura Rus, s-au mai implicat în organizarea acestui turneu Primăria Orașului Bocșa, Consiliul Local Bocșa, Casa Orășenească de Cultură Bocșa, Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Fotbal-Juniori și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Prima ediție a Cupei Laura Rus la Fotbal Feminin a fost un „Real” succes

  1. Pingback: Prima ediție a Cupei Laura Rus la Fotbal Feminin a fost un „Real” succes | Cronicile din Bocșa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s