Cupa Liceului Traian Vuia rămâne acasă


s1000033

Prima ediție a Cupei Liceului Teoretic Traian Vuia s-a desfășurat duminica 13 noiembrie în sala de sport a liceului cu începere de la ora 9. La startul competiției s-au aliniat patru formații din Caraș-Sevenin și Timiș disputându-și trofeele în fața propriilor suporteri la handbal junioare IV și două echipe la minihandbal.

Echipele înscrise în competiție au fost următoarele:

Handbal Fete Junioare IV

Liceul Teoretic Traian Vuia Reșița

ACS Golden Kids Bocșa

CS Diniașanca Diniaș TM

Colegiul National Mircea Eliade din Reșița

Minihandbal

Liceul Teoretic Traian Vuia Reșița

CS Diniașanca Diniaș TM

Competiția s-a desfășurat în stil turneu, jucând fiecare cu fiecare pe durata a două reprize a câte 15 minute. Partidele au început de la ora 9, până la ora 17 când a avut loc festivitatea de premiere, cu o mică pauză între orele 13:45-14:45.

Câștig de cauză în această primă ediție a Cupei Traian Vuia a avut echipa gazdă care, reușind trei victorii din trei posibile și ocupând cea mai înaltă treaptă a podiumului, urmată de formația Bocșeană Golden Kids care a reușit o figură frumoasă obținând două victorii si ocupând locul doi în clasament. Cea de-a treia treaptă a podiumului a fost ocupată de reprezentanta Timișului în competiție, formația CS Diniașanca Diniaș. Ultima, dar nu cea din urmă, o echipă care are potențial, Colegiul National Mircea Eliade din Reșița.

În cadrul festivității de premiere au fost acordate cupe, medalii, diplome și tricouri, cu ajutorul organizatorilor și partenerilor Liceul Teoretic Traian Vuia Reșița, Primăria Municipiului Reșița, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, Asociația Județeană de Handbal Caraș-Severin.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Alte sporturi, Alte sporturi - Handbal și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s