Eveniment inedit la Bocșa, meci de handbal între fete și părinți


dsc_0331

La inițiativa antrenorului și inițiatorului proiectului Golden Kids Bocșa, Bogdan Ionuț Bosioc, părinții s-au organizat și au jucat handbal în compania micuțelor handbaliste de la toate grupele de vârstă.

Sâmbătă, 29 Octombrie, Sala de Sport din cartierul Nufărul din Bocșa, a fost gazda acestei întâlniri inedite, care se vrea a deveni o tradiție, atât părinții cât și copii fiind încântați de acest joc, declarând că doresc ca astfel de întâlniri să se organizeze periodic. Toate cele trei grupe de viitoare handbaliste au participat la acest meci împotriva părinților, fiecare dintre ele având ocazia să joace câteva minute alături de părinții lor. Adevărata distracție a venit în momentul în care părinții, majoritatea nemaijucând handbal de pe băncile școlii, au început jocul cu stângăcii și faze comice care au stârnit râsete și aplauze în întreaga sală.

Această întâlnire a avut ca scop în primul rând socializarea, atât în rândul copiilor cât și al părinților, ambele părți au avut de câștigat, fetele au câștigat încă un joc în picioare, iar părinții au câștigat câteva ore de mișcare. Pe lângă acest lucru, cu ocazia acestor întâlniri, părinții se cunosc mai bine, socializează, leagă prietenii, fapt foarte important pentru acest proiect în care e nevoie și de implicarea părinților și crearea unui grup unit, o familie, familia Golden Kids, după cum declară antrenorul Bogdan Ionuț Bosioc.

 

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Alte sporturi, Alte sporturi - Handbal și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s