Bocșenii ies învingători din duelul cu formația din Mehadia


dsc_0109

După un week-end plin de competiții sportive la Bocșa, în care gazdele au avut câștig de cauză de fiecare dată, duminică 9 octombrie a venit rândul și seniorilor Metalului Bocșa să închidă seria de meciuri din acest sfârșit de săptămână de la Bocșa, tot cu o victorie, obținută în fața echipei AD Mediam Mehadia cu scorul de 3-0.

Pentru elevii lui Gheorghe Mărgineanțu s-a anunțat un meci echilibrat, ambele formații aflându-se în cea dea doua jumătate a clasamentului, și ambele venind cu moralul scăzut după ce etapa trecută au pierdut. La începutul partidei jocul s-a desfășurat la mijlocul terenului, asta până în minutul 8 când gazdele deschid scorul prin reușita lui Flavius Truță care pornește cu balonul la picior într-o cursă solitară, din apropierea cercului de la centrul terenului, depășind tot ce i-a ieșit în cale, trimițând balonul pe sub portarul care a plonjat în fața lui la limita careului mare. 1-0 a fost și scorul cu care s-a intrat la cabine, în ciuda faptului că fotbaliștii bocșeni au mai avut încă 4-5 ocazii clare nefructificate și după se spune că ocaziile se răzbună oaspeții au încercat să reducă diferența de pe tabelă, dar fără să dea prea mari emoții portarului Claudiu Buteică.

Cel de-al doilea gol al gazdelor a fost marcat de Ionuț Nicola cu un șut de la marginea careului mic în dreapta portarului. La scurt timp după ce diferența de pe tabelă meciul a devenit unul tensionat, iar în urma unor proteste vehemente, jucătorul Mehadiei, Viorel Iancuta este eliminat. În 10 oameni oaspeții se ambiționează și devin mai periculoși și imediat după eliminare Denis Suciu reușește să pătrundă în careul bocșenilor și să trimită balonul de lângă căpitanul Metalului direct în bară. Golul trei, ultimul din această partidă a fost înscris de același Ionuț Nicola care reușește dubla după un schimb de pase între Florentin Dancea și Lucian Albu în careul oaspeților, mingea ajunge la Ionuț Nicola care trimite balonul din apropierea punctului cu var în stânga dreapta portarului, închizând tabela la scorul de 3-0. Scorul putea fi mult mai mare pentru bocșeni dacă portarul oaspeților, Daniel Călătoaie, nu prindea o zi bună, având câteva intervenții magistrale, reușind să salveze câteva mingi in extremis de pe linia porții.

Metalul Bocșa – AD Mediam Mehadia 3-0

AS Metalul Bocșa: Claudiu Buteică, Gabriel Roscoban, Desideriu Becke (C), Alexandru Marișescu, Lucian Albu, Daniel Grecu, Flavius Truță, Cristian Zaharia, Flavius Rotiș, Florentin Dancea, Laszlo Lunț; Rezerve: Alexandru Călin, Cătălin Vîrdău, Ionuț Nicloa, Alexandru Călin.

AD Mediam Mehadia: Daniel Călătoaie, Ionuț Petrea, Marius Panduru, Viorel Iancuta, Dumitru Sechesan (C), Denis Suciu, Mădălin Vlădica, Victor Ciobotaru, Nicholas Brînzan, Simion Răiescu, Benhard Habil; Rezerve: Adrian Marcu, Ion Fenesan, Emanuel Alexandru, Valentin Achimescu.

A arbitrat Dorin Voina, ajutat de către Ioan Humița și Răsvan Toader; observatorul partidei a fost Alin Vărzan.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Fotbal-Seniori și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s