Juniorii Metalului, 6 puncte în trei etape


dsc_0480

Sâmbătă, 8 octombrie, pe Stadionul Metalul din Bocșa, de la ora 16:30 s-a disputat meciul din cea de-a treia etapă a Campionatului Județean de Fotbal destinat Juniorilor sub 15 ani, dintre Metalul Bocșa și Voința Lupac, încheiat cu victoria gazdelor cu 5-1.

În primele trei etape, copii antrenați de Marius Totos au adunat 6 puncte în clasament, reușind două victorii, ambele pe teren propriu. Jocul juniorilor bocșeni începe să se lege, chiar și uni copii care au venit de curând la echipă au început să se integreze printre jucătorii care au jucat și anii trecuți în campionat și împreună să poarte echipa spre victorie. De data aceasta victoria a fost obținută în fața formației Voința Lupac.

Juniorii Metalului Bocșa au început meciul cu gândul la victorie și în minutul 8 a venit și primul gol pentru gazde reușit de Sergiu Rimovecz, jucător care și-a confirmat valorarea încă de anii trecuți, fiind și căpitanul echipei. Ocaziile au curs pe întreaga durată a primei reprize, iar cel de-al doilea gol a venit firesc cu 3 minute înainte de pauză reușit de Dumitru Casian. Cel de-al doilea mitan a fost început în forță de gazde care au mai marcat încă doua goluri după doar 7 minute de la startul celei de-a doua reprize prin Alin Dragoescu în minutul 37 și Denis Stepan în minutul 42.

Deși scorul era de 4-0 pentru Metalul Bocșa elevii lui Robert Nosal nu s-au predat și în câteva rânduri au pus probleme defensivei gazdelor, dar fără succes. Minutul 57 al partidei a adus și golul cinci, ultimul al juniorilor bocșeni, Sergiu Rimovecz reușind dubla. Jocul ofensiv al Metalului Bocșa a continuat până la finalul partidei, dar fără să mai înscrie, în schimb Voința Lupac a fructificat prima ocazie în minutul 67, Moți reușind „golul de onoare”. Scor final Metalul Bocșa – Voința Lupac 5-1.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Fotbal-Juniori și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s