Golden Kids – Colț Alb, meci de verificare în vederea startului Campionatului Județean Gimnazial de Handbal Feminin


dsc_0406

Sala de Sport din cartierul Nufărul din Bocșa a fost din nou gazda unui joc test între echipa de handbal fete din localitate, Golden Kids și deja obișnuitele adversare, parteneri de antrenament, formația Colț Alb din cadrul Colegiului Național Mircea Eliade din Reșița.

Micuța sală din Bocșa a fost luată cu asalt de părinți, rude și prieteni ai fetelor care și-au încurajat favoriții pe întreaga durată a partidei. În teren fiecare viitoare handbalistă a dat totul și a luptat pentru fiecare minge, văzându-se pasiunea pe care o au pentru sportul cu mingea mică. Fiind doar un joc amical scorul nu a fost unul important, ci doar ca fetele să joace, să aibă meciuri în picioare având în vedere faptul că data de 16 octombrie este data în care va lua startul Campionatul Județean de Handbal destinat fetelor din clasele I-VIII. Partida s-a disputat pe durata a patru reprize, două a câte 20 de minute și două a câte 15 minute.

Datorită mișcării handbalistice juvenile din județ, Asociația Județeană de Handbal Caraș-Severin, alături de Direcția Județeană de Sport și Tineret Caraș-Severin au luat hotărârea de a organiza începând de anul acesta Campionatul Județean Gimnazial de Handbal Feminin, a cărei primă etapă va avea loc Duminică 16 Octombrie la Reșița. Jocurile se vor disputa în tip turneu, desfășurându-se etape în toate orașele ale căror echipe sunt înscrise în acest campionat, trei din Reșița, și câte una din Bocșa, Anina și Herculane.

Echipele înscrise în prima ediție a acestui campionat, la două categorii de vârstă diferite, sunt următoarele: Golden Kids Bocșa, sub îndrumarea Prof. Bogdan Ionuț Bosioc; AS Colț Alb Reșița pregătită de Prof. Marin Dădulescu; două echipe ale Liceului Traian Vuia din Reșița pregătite de Pro. Lucia Moruț, respectiv Prof. Eva Totoruț; Liceul Hercules Băile Herculane, formație antrenată de Prof. Toma Drăgoiu; și echipa Liceului Mathias Hammer din Anina, echipă aflată sub îndrumarea Prof. Manole Vrînceanu.

Înaintea meciului test, fetițele de la grupele 2008-2009; 2006-2007 au efectuat un antrenament la finalul căruia fiecare grupă de vârstă a fost împărțită în două echipe și spre bucuria lor au jucat și ele câteva minute în aplauzele părinților și fetelor de la grupa mare.

La finalul partidei care a avut loc sâmbătă, 8 octombrie în Sala de Sport din Bocșa ambii antrenori s-au declarat mulțumiți de joc, dar mai ales de evoluția fetelor, antrenorul bocșei remarcând evoluția jucătoarei Alexia Banu, micuța handbalistă declarând la finalul jocului că visul ei este să o depășească pe marea handbalistă Cristina Neagu.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Alte sporturi, Alte sporturi - Handbal și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s