Bocșenii ies învingători din duelul ultimelor clasate


dsc_0096

   Etapa a patra a Ligii a IV-a de Fotbal Caraș-Severin aduce primele puncte pentru Metalul Bocșa în urma partidei disputate duminică 25 septembrie de la ora 11, în compania formației nou promovate Recolta Rafnic.

Partida ultimelor clasate, fără nici un punct în clasament s-a jucat duminică, în urma deciziei echipei gazde de a disputa meciurile pe teren propriu duminica, decizie de bun augur, în urma căreia au câștigat primul meci. Partida s-a anunțat una strânsă, fiecare dintre echipe dorindu-și cu ardoare victoria și primele puncte în clasament. Deși începutul meciului a fost unul care nu anunța deznodământul final al partidei, jocul disputându-se la mijlocul terenului, încet, încet bocșenii pun stăpânire pe joc și ocaziile se înmulțesc, dar fără succes, doar neșansa făcând ca elevii lui Gheorghe Mărgineanțu să nu înscrie din ocaziile monumentale pe care și le-au creat. Pentru prima oară când gazdele reușesc să desfacă apărarea formației Recolta Rafnic și să înscrie s-a întâmplat în minutul 46 când Raul Ioiart care execută portarul din apropierea punctului cu var.

Cea de-a doua reușită a bocșenilor vine, în mod firesc după ce minute în șir jocul se desfășura în jumătatea de teren și careul oaspeților, în minutul 66 când Alexandru Marișescu transformă o lovitură de la 11 metri. Jocul continuă în aceeași direcție, cu mici excepții în care jucătorii Recoltei Rafnic reușesc și ei câteva ocazii, iar tabela se închide în minutul 85 când Florentin Dancea reușește un gol frumos direct din lovitură liberă de la 20 de metri, acesta trimite balonul pe lângă zidul imobil format din cinci jucătorii oaspeților direct în colțul din dreapta jos, portarul fiind fără reacție, încremenit pe linia porții. Scorul final fiind 3-0, aceste prime 3 puncte urcând Metalul Bocșa pe locul nouă în clasament.

Metalul Bocșa – Recolta Rafnic 3-0

Metalul Bocșa: Cludiu Buteică, Gabriel Roșcoban, Ioan Grecu, Alexandru Marișescu (C), Lucian Albu, Alexandru Călin, Ion Truță, Cristian Zaharia, Flavius Rotiș, Raul Ioiart, Florentin Dancea; Rezerve: Daniel Perian, Marian Nicola, Ioan Vîrdău, Alexandru Călin; Antrenor: Gheorghe Mărgineanțu.

Recolta Rafnic: Marian Chicheș. Elvis Stoicheci, Nicolae Chicheș, Adrian Gaita, Bogdan Botiș, Lucian Caplea, Cristian Foamete, Gabriel Geamănu, Costel Mitrică, Mihai Bihuneți, Petru Gluvac (C); Rezerve: Alin Mincan, Sorin Muntean, Mihai Beul, Mihai Muselim, Nicolae Mihalcea, Drăgan Chicheș, Miodrag Vlasici; Antrenor: Petrovici Hoța.

A arbitrat Dorian Micloșină din Reșița, ajutat la cele două tușe de către Emanuel Cicu din Caransebeș respectiv Dorian Erdei din Oțelu Roșu. Observatorul partidei a fost Petru Herghelegiu din Bocșa.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Fotbal-Juniori și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s