Șoimii s-au întors la Oțelu Roșu fără nici un punct, dar cu tolba plină cu opt goluri


dsc_0043

   Vineri, 23 septembrie, de la ora 16:30 a luat startul meciul dintre echipa de juniori din localitate și formația Șoimii Oțelul Roșu 2015, iar o dată cu acesta și startul Campionatului Județean de Fotbal destinat Juniorilor U15. Această partidă fiind singura care se dispută în prima etapă, celelalte două fiind amânate.

Partida a fost începută în forță de către copii antrenați de Marius Totos, care joacă de câțiva ani împreună și pe care antrenorul îi cunoaște ca pe proprii copii, se simt bine în teren și relațiile de joc și pasele se leagă foarte bine descătușând foarte ușor defensiva echipei adverse și aducând mingea cu ușurință în fața porții, unde Sergiu Rimovecz se simte cel mai bine și marchează în proporție de 80% din ocaziile pe care le are. Adversarii de astăzi ai Metalului vin pe Stadionul din Bocșa după ce anul trecut au evoluat în Campionatul destinat Juniorilor D.

Copii bocșeni au arătat ca o adevărată echipă încă din primele minute, dezlănțuind un adevărat asediu la poarta oaspeților în primele 5 minute în care Metalul Bocșa are o ocazie monumentală nefructificată, un gol reușit de căpitanul echipei Sergiu Rimovecz, dar și unul anulat pe motiv de off-side al aceluiași jucător. Pasele și jocul frumos a continuat, dar în următoarele 20 de minute oaspeții se aglomerează mai bine la limita careului mare și bocșenii nu mai înscriu. Golul care mărește diferența de pe tabelă vine de la Alin Dragoescu în minutul 25 al primei reprize, moment în care elevii lui Marius Totos pun din nou stăpânire pa careul oaspeților, aceștia reușind să scape de gol in extremis, respingând un balon de pe linia porții. Cu doar 10 minute înaintea finalului primei reprize, Juniorii Metalului mai reușesc să marcheze două goluri prin reușitele lui Darius Barb în minutul 30 și prin același Sergiu Rimovecz care reușește dubla în minutul 35, după ce primește o centrare la limita careului mare, făcând stop pe piept și reluând balonul direct în poartă, închizând tabela la pauză cu scorul de 4-0.

Și în repriza a doua jocul decurge în aceeași direcție și la numai 3 minute de la fluierul de start al celui de-al doilea mitan căpitanul bocșenilor , Sergiu Rimovecz, reușește tripla. În fața unui adversar facil Sergiu reușește un meci foarte bun, marcând și golul patru în minutul 25 al reprizei secunde, trimițând balonul între buturile oaspeților cu capul după o minge centrată în careu din lovitură liberă. Golurile care vor închide tabela vin în minutele 33, respectiv 35+1 ale reprizei secunde, acestea fiind reușite de către Alin Dragoescu, care reușește si el tripla în acest meci. Scor final 8-0

Metalul Bocșa – Șoimii Oțelul Roșu 2015  8-0

Metalul Bocșa: Liviu Marușca, Ion Luchescu, Mario Dragota, Adrian Ciobanu, Alin Dragoescu, Andrei Pașca, Gergiu Rimovecz (C), Casian Dumitru, Darius Barb, Narcis Turc, Robert Totos; Rezerve: Aris Tudor, Roberto Manda, Răzvan Tapus. Antrenor: Marius Totos

Șoimii Oțelul Roșu 2015: Fabius Sîrb, Lorenzo Obrejan, Alin Tifu, Alex Fala, Robert Tudosie, Claudiu Banceu, Andrei Tomici, Ștefan Mureșanu (C), Simi Caia, Mario Pîrvu, Darius Cirdei; Rezerve: Ionuț Mationi, Robert Merian, Kodra Meuta, Vlasa Mihoi; Antrenor: Ioan Marcu

A arbitrat Ioan Cocora (Bocșa), ajutat de Valentin Fimu (Gherteniș) și Clautiu Trif (Berzovia). Observatorul partidei a fost Petru Herghelegiu din Bocșa.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Fotbal-Juniori și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s