AJF C-S sună clopoțelul și pentru juniori


dsc_0040

După ce în 12 septembrie a sunat clopoțelul pentru toți elevii pentru a începe noul an școlar, de data aceasta a venit rândul ca și pentru micuții fotbaliști să sune clopoțelul pentru a începe Campionatul Județean destinat Juniorilor, organizat de către Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin.

Printre echipele care an de an i-au startul în Campionatul Județean de Fotbal destinat Juniorilor se află și Metalul Bocșa, formație care sâmbătă 17 septembrie a disputat ultimul meci amical pentru a pregătii participarea în noul sezon al Campionatului de Juniori. Disputat în deschiderea partidei de Old Boys dintre Metalul Bocșa și Furnirul Deta, elevii lui Marius Totos au jucat cu copii echipei timișene ASO Deta. Partida s-a jucat pe durata a trei reprize pentru a da șansa tuturor copiilor să joace dar și pentru ca cei doi antrenori să poată urmări prestația tuturor jucătorilor în vederea stabilirii primului 11 pentru prima etapă a Campionatului Județean de Fotbal destinat Juniorilor.

În comparație cu sezonul trecut când numele fiecărei grupe de vârstă era dat de literele din alfabet, Juniori A,B,C,D,E,F…. anul acesta Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin a denumit fiecare grupă a campionatului destinat juniorilor după grupa de vârstă la care se încadrează și anume Juniori U17, U15, U13, U11, iar echipa de juniori a Metalului Bocșa va activa în acest sezon în grupa de Juniori U15 și va disputa primul meci vineri 23 septembrie pe Stadionul Metalul din Bocșa în compania formației AS Șoimii Oțelul Roșu 2015 de la ora 16:30. Din aceeași grupă din care fac parte și copii bocșeni fac parte încă cinci formații: AS Șoimii Oțelul Roșu 2015; CSȘ Caransebeș; CS Moldova Nouă; CSM Școlar Reșița; CS Gloria Reșița. Meciul elevilor lui Marius Totos este și singura partidă care se va disputa din prima etapă, celelalte două meciuri fiind amânate.

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Fotbal-Juniori și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s