Fotbalul mic, bucurie în stare pură


dsc_0008

   Luni 12 septembrie, și-au dat întâlnire pe Stadionul Metalul din Bocșa, Juniorii C din localitate și cei de la Gloria Reșița, pentru a disputa o partidă amicală utilă pentru cei doi antrenori pentru a observa nivelul de pregătire la care se află elevii lor înaintea începerii Campionatului Județean de Fotbal Caraș-Severin destinat Juniorilor C.

Timp de 80 de minute, atât cât au durat cele două reprize, s-a jucat un fotbal frumos, bucuria care se citește pe chipurile copiilor în momentul în care practică sportul pe care îl iubesc este de neprețuit (pentru restul există Mastercard 🙂 ). Au arătat în teren tot ce au putut, uneori până la epuizare, dar nu au renunțat până în momentul în care antrenorul i-a schimbat. E o bucurie să îi vezi cu ce pasiune lovesc mingea, dăruirea pe care o dau de fiecare dată când pășesc pe fiecare centrimetru de iarbă, să vezi explozia de bucurie de după gol, dar și încurajările venite de la coechipieri în momentul ratării unei ocazii monumentale.

Elevii lui Matius Totos au terminat meciul în avantaj pe tabelă, dar toții copiii au câștigat și a câștigat mai ales fotbalul, în teren aflându-se câțiva copii foarte talentați, iar după fluierul final la marginea terenului juniorii bocșeni s-au aliniat în frunte cu antrenorul lor și, în spiritul fair-play-ului, și-au aplaudat și felicitat adversarii. Scorul final al partidei a fost 3-2, iar pentru Metalul Bocșa au înscris: Robert Totos, Sergiu Rimovecz, respectiv Aris Tudor.

În final vreau să felicit atât puținii specatori aflați în tribună, cât pe copiii care s-au dăruit în teren, și nu în ultimul rând pe antrenorii care zilnic în antrenamentele lor și în partidele disputate pun, în slujba orașelor, cluburilor dar mai ales copiilor, toate cunoștințele lor fără de care acești copii minunați nu ar putea să își dezvolte calitățile și să acumuleze experiență pentru a putea să se bucure în continuare jucând fotbal.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Fotbal-Juniori și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s