13 cu noroc sau cu ghinion?!?


   Metal-bo3

     Liga a IV-a Caraș-Severin la Fotbal a sunat adunarea, iar în urma ședinței din 19 august, Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin a stabilit componența Campionatului Județean de Fotbal ediția 2016-2017, dar și data în care „fotbalul mic” va începe disputarea trofeului de Campioană.

La startul ediției 2016-2017 a Ligii a IV-a și-au dat girul nu mai puțin de … 13 formații. Pentru superstițioși această cifră aduce doar ghinion, pentru noi, restul, reprezintă doar faptul că de la an la an se înscriu tot mai puține echipe în Campionatul Județean de Fotbal Caraș-Severin. Ediția trecută la start s-au aliniat 15 echipe, în ediția 2014-2015 au fost 17… anul acesta au rămas 13, dar cine știe dacă același număr de echipe vor și încheia campionatul.

Printre cele 13 formații care își vor disputa trofeul, majoritatea sunt echipele deja cu tradiție în Campionatul Județean, printre care și Metalul Bocșa, echipă nelipsită de la startul vreunei ediții a Ligii  IV-a. Vicecampioana Voința Lupac va participa și ea alături de celelalte formații în această ediție, ea fiind una dintre favoritele la câștigarea campionatului, după ce sezonul precedent și-a arătat valoarea și s-a luptat cu CSM Școlar pentru a ocupa prima poziție pe podium, iar în urmă cu două ediții a jucat barajul pentru promovarea în Liga a III-a din postura de Campioană Județeană. O situație incertă a creat-o formația AS Recolta Rafnic, care  cu puțin timp înainte de startul campionatului a fost acceptată pentru a participa în actuala ediție a Ligii a IV-a. Cea de-a doua echipă acceptată de AJF C-S în viitorul sezon este cea care se dorește a fi continuatoarea fotbalului Caransebeșean, nou înființata Viitorul Caransebeș.

Iată componența Ediției 2016-2017 a Ligii a IV-a de Fotbal Caraș-Severin: A.S. Berzasca, A.S. Minerul Anina, A.S. Metalul Bocşa, A.S. Oraviţa, A.S. Agmonia Zăvoi, C.S. Moldova Nouă, A.C.F. Viitorul Caransebeş, A.S. Recolta Rafnic, C.S. Muncitorul Reşiţa, A.C.S. Nera Bozovici, F.C. Voința Lupac, A.S. AD Mediam Mehadia, A.C.S. Rapid Buchin.

Prima etapă din această ediție a Ligii a IV-a va debuta sâmbătă 3 septembrie, iată și partidele anunțate de AJF C-S:

A.S. Minerul Anina – A.S. Metalul Bocşa

A.S. Oraviţa – A.S. Agmonia Zăvoi ( Partida nu este programata)

C.S. Moldova Nouă – A.C.F. Viitorul Caransebeş

A.S. Recolta Rafnic – C.S. Muncitorul Reşiţa

A.C.S. Nera Bozovici – F.C. Voința Lupac

A.S. AD Mediam Mehadia – A.C.S. Rapid Buchin

A.S. Berzasca stă

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Fotbal-Seniori și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s